Mozaïek werken in pixelstijl, in glas of handgeknipt keramiek.

uit 2013 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

"Angry2'

2013

Werk gemaakt voor de centrale expositie voor Kunstroute Etten-Leur in 2013.  Het werk is een vertaling van "Anger" van Petra Verlooij, een Siberische tijger in Acrylverf

"Explosie"

2015

Het vierluik is gemaakt met een pasteltekening als uitgangspunt.Het vierluik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. Dit pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het vierluik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd. Natuurlijk kunnen de panelen ook op zichzelf gezien en geplaatst worden zolang ze in de kunstuitleen beschikbaar zijn. Heeft u interesse in "Explosie". Kijk dan bij Kunstuitleen / Kunstkoop

"Explosie 1"

2015

"Explosie 1" is onderdeel van 4-luik "Explosie"en is gemaakt met een pasteltekening van mijzelf als uitgangspunt. Ik koos voor het gebruik van kleuren die Van Gogh ook gebruikte in zijn late periode. Diverse kleurcontrasten zijn er in te vinden. Het 4-luik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. ( ook binnen deze groep te zien) Dat pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.

"Explosie2"

2015

"Explosie 2" is onderdeel van 4-luik "Explosie"en is gemaakt met een pasteltekening van mijzelf als uitgangspunt. Ik koos voor het gebruik van kleuren die Van Gogh ook gebruikte in zijn late periode. Diverse kleurcontrasten zijn er in te vinden. Het 4-luik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. ( ook binnen deze groep te zien) Dat pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.

"Explosie3"

2015

"Explosie 3" is onderdeel van 4-luik "Explosie"en is gemaakt met een pasteltekening van mijzelf als uitgangspunt. Ik koos voor het gebruik van kleuren die Van Gogh ook gebruikte in zijn late periode. Diverse kleurcontrasten zijn er in te vinden. Het 4-luik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. ( ook binnen deze groep te zien) Dat pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.

"Explosie4"

2015

"Explosie 4" is onderdeel van 4-luik "Explosie"en is gemaakt met een pasteltekening van mijzelf als uitgangspunt. Ik koos voor het gebruik van kleuren die Van Gogh ook gebruikte in zijn late periode. Diverse kleurcontrasten zijn er in te vinden. Het 4-luik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. ( ook binnen deze groep te zien) Dat pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.

Van Gogh met grijze hoed

2015

Dit pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik "Explosie" 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.   

"Tableau Vincents"

2017

Dit mozaïek tableau is gemaakt in opdracht voor "Vincents Bistro & Bar, Bed & Boutique" te Etten-Leur. Het is een ca. 29m2 gevelmozaïek met een door de opdrachtgever uitgekozen ontwerp aan de hand van een bewerking naar Vincent van Goghs "Still Life With Apples Pears Lemons And Grapes"

"Innerworld"

2018

Dit zevenluik is gemaakt met een ecoline op een waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De panelen zijn zó geplaatst dat ze een doorgaande beweging tussen de chakra energievelden verbeelden. Natuurlijk kunnen de panelen ook op zichzelf gezien en geplaatst worden. Kijk ook bij Kunstuitleen /Kunstkoop voor aanschaf van dit wandmozaïek

"Innerred"

2017

"Inner Red" is het eerste luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innerorange"

2018

"Inner Orange" is het tweede luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Inneryellow"

2017

"Inner Yellow" is het derde luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innergreen"

2017

"Inner Green" is het vierde luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innerblue"

2017

"Inner Blue" is het vijfde luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innerindigo"

2017

"Inner Indigo" is het zesde luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innerviolet"

2017

"Inner Violet" is het zevende luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"See You, See Me"

2018

Luipaardogen in glasmozaïek op trespa. Gemaakt voor Expositie "Big Cats in the Spotlight". Nu te zien boven de ingang van het Atelier.

De ogen van 'n mOOi mens.

2018

De ogen uitvergroot in een Pixelmozaïek vervaardigd uit gerecycled glas op Q-board, omlijst in aluminium, waardoor het mozaïekwerk zowel geschikt is voor plaatsing binnen als buiten. Voor u in opdracht mogelijk voor € 650,=  

"Het Orakel"

2020

Werk in opdracht gemaakt voor in de huiskamer van een sympathiek echtpaar. Naar de Orakei Korako Cave in Hidden Valley Nieuw Zeeland