Mozaïekwerken vervaardigd uit handgeknipt ( recycled) keramiek

uit 2013 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

"Table du Vin"

2014

Mozaïektableau van wijnranken en druiven gemaakt in oud karrewiel, als een wijntafel

"Coming Home"

2016

Twee duiven komen thuis. In opdracht ter ere van 50ste verjaardag.

"Van Gogh met grijze hoed"

2015

Gemaakt in 2015, het jaar waarin Van Gogh's 125ste sterfdag wereldwijd werd herdacht. Ik heb ervoor gekozen om de figuur in matte steentjes uit te voeren en de achtergrond in glans. Hiermee gaf ik het contrast weer tussen Vincents persoonlijkheid en de wervelde glamour rondom deze fantastische kunstenaar in de wereld van nu.

"Van Gogh 2"

2019

Naar Van Gogh Selfportret III-2

"Van Gogh 3"

2019

Naar Selfportrt IV-2

"Van Gogh 4"

2020

Naar Selfportrt IV-2 in recycled keramiek

"OAZE"

2013

Dit mozaïek staat voor een leven in ontvankelijkheid, met aandacht, zorg en in eenvoud.

"Ocean Life"

2017

"Ocean Life" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Mothers Choice"

2016

"Mothers Choice" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Blossom"

2017

"Blossom" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Forever Young'

2017

"Forever Young" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Young Lady"

2017

"Mothers Choice" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Treasure"

2018

"Treasure" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Outer Red"

2017

Werk no.1 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn knopen, kralen en grondstofhompjes in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden.

"Outer Orange"

2017

Werk no.2 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn grondstofhompjes en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Yellow"

2017

Werk no.3 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn grondstofhompjes en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Green"

2018

Werk no.4 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Blue"

2018

Werk no.5 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn knoopjes en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Indigo"

2018

Werk no.6 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn grondstofhompjes en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Violet"

2018

Werk no.7 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen.
Er zijn knopen en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden.