(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

"Reflection"

2021

Luistertip: A Friend like You - Asher Quinn

"Edges of Love 1"

2020

Luistertip:   Life is Only for Love - Asher Quinn

"Edges of Love 2"

2020

Luistertip:   Life is Only for Love - Asher Quinn

"Edges of Love 3"

2020

Luistertip:   Life is Only for Love - Asher Quinn

"Edges of Love 4"

2020

Luistertip:   Life is Only for Love - Asher Quinn

"Hallelujah"

2020

Luistertip: Thank You - Asher Quinn

"Het Orakel"

2020

Werk in opdracht gemaakt voor in de huiskamer van een sympathiek echtpaar. Naar de Orakei Korako Cave in Hidden Valley Nieuw Zeeland

"Intertwined"

2020

Luistertip:   Life is Only for Love - Asher Quinn

"Receive and Release"

2020

Luistertip: Heal Your Heart - Asher Quinn

"Until"

2020

Luistertip: Until We Meet again - Asher Quinn

"Van Gogh 4"

2020

Naar Selfportrt IV-2 in recycled keramiek

"Burned Out"

2019

"Together"

2019

Luistertip: The Road Home - Asher Quinn

"Van Gogh 2"

2019

Naar Van Gogh Selfportret III-2

"Van Gogh 3"

2019

Naar Selfportrt IV-2

De ogen van 'n mOOi mens.

2018

De ogen uitvergroot in een Pixelmozaïek vervaardigd uit gerecycled glas op Q-board, omlijst in aluminium, waardoor het mozaïekwerk zowel geschikt is voor plaatsing binnen als buiten. Voor u in opdracht mogelijk voor € 650,=  

"Down to Earth"

2018

Luistertip: Return to Your Soul - Aher Quinn

"Hold On"

2018

Luistertip: Song of Eternity - Asher Quinn

"Innerorange"

2018

"Inner Orange" is het tweede luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innerworld"

2018

Dit zevenluik is gemaakt met een ecoline op een waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De panelen zijn zó geplaatst dat ze een doorgaande beweging tussen de chakra energievelden verbeelden. Natuurlijk kunnen de panelen ook op zichzelf gezien en geplaatst worden. Kijk ook bij Kunstuitleen /Kunstkoop voor aanschaf van dit wandmozaïek

"Outer Blue"

2018

Werk no.5 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn knoopjes en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Green"

2018

Werk no.4 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Indigo"

2018

Werk no.6 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn grondstofhompjes en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Violet"

2018

Werk no.7 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen.
Er zijn knopen en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden.  

"See You, See Me"

2018

Luipaardogen in glasmozaïek op trespa. Gemaakt voor Expositie "Big Cats in the Spotlight". Nu te zien boven de ingang van het Atelier.

"Treasure"

2018

"Treasure" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Blossom"

2017

"Blossom" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Forever Young'

2017

"Forever Young" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Innerblue"

2017

"Inner Blue" is het vijfde luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innergreen"

2017

"Inner Green" is het vierde luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innerindigo"

2017

"Inner Indigo" is het zesde luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innerred"

2017

"Inner Red" is het eerste luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Innerviolet"

2017

"Inner Violet" is het zevende luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Inneryellow"

2017

"Inner Yellow" is het derde luik van 7-luik "Innerworld" gebaseerd op een met ecoline op waskrijt tekening van mijzelf als uitgangspunt. De luiken zijn zo gedraaid en geplaatst dat de bewegingen doorlopen.

"Ocean Life"

2017

"Ocean Life" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Outer Orange"

2017

Werk no.2 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn grondstofhompjes en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Outer Red"

2017

Werk no.1 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn knopen, kralen en grondstofhompjes in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden.

"Outer Yellow"

2017

Werk no.3 in de serie "Outerworld". Handgeknipt keramiek uit gerecycled keramiek van Emaux de Briare op leisteen. Er zijn grondstofhompjes en kralen in verwerkt die dateren uit de beginjaren van de fabriek zo'n 150 jaar geleden. 

"Struggle for life"

2017

"Tableau Vincents"

2017

Dit mozaïek tableau is gemaakt in opdracht voor "Vincents Bistro & Bar, Bed & Boutique" te Etten-Leur. Het is een ca. 29m2 gevelmozaïek met een door de opdrachtgever uitgekozen ontwerp aan de hand van een bewerking naar Vincent van Goghs "Still Life With Apples Pears Lemons And Grapes"

"Young Lady"

2017

"Mothers Choice" is een schaal / wandbord in de serie "Old meets New" waarbij gebruik gemaakt wordt van recycled antiek keramiek van Emaux de Briare, gemixed met hedendaagse wandtegel. 

"Coming Home"

2016

Twee duiven komen thuis. In opdracht ter ere van 50ste verjaardag.

"Pingu"

2016

Handgenipte keramiektegels op styrofoam ondergrond

"Explosie"

2015

Het vierluik is gemaakt met een pasteltekening als uitgangspunt.Het vierluik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. Dit pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het vierluik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd. Natuurlijk kunnen de panelen ook op zichzelf gezien en geplaatst worden zolang ze in de kunstuitleen beschikbaar zijn. Heeft u interesse in "Explosie". Kijk dan bij Kunstuitleen / Kunstkoop

"Explosie 1"

2015

"Explosie 1" is onderdeel van 4-luik "Explosie"en is gemaakt met een pasteltekening van mijzelf als uitgangspunt. Ik koos voor het gebruik van kleuren die Van Gogh ook gebruikte in zijn late periode. Diverse kleurcontrasten zijn er in te vinden. Het 4-luik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. ( ook binnen deze groep te zien) Dat pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.

"Explosie2"

2015

"Explosie 2" is onderdeel van 4-luik "Explosie"en is gemaakt met een pasteltekening van mijzelf als uitgangspunt. Ik koos voor het gebruik van kleuren die Van Gogh ook gebruikte in zijn late periode. Diverse kleurcontrasten zijn er in te vinden. Het 4-luik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. ( ook binnen deze groep te zien) Dat pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.

"Explosie3"

2015

"Explosie 3" is onderdeel van 4-luik "Explosie"en is gemaakt met een pasteltekening van mijzelf als uitgangspunt. Ik koos voor het gebruik van kleuren die Van Gogh ook gebruikte in zijn late periode. Diverse kleurcontrasten zijn er in te vinden. Het 4-luik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. ( ook binnen deze groep te zien) Dat pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.

"Explosie4"

2015

"Explosie 4" is onderdeel van 4-luik "Explosie"en is gemaakt met een pasteltekening van mijzelf als uitgangspunt. Ik koos voor het gebruik van kleuren die Van Gogh ook gebruikte in zijn late periode. Diverse kleurcontrasten zijn er in te vinden. Het 4-luik bestaat uit 52.900 pixels. Ik maakte daarbij een kleiner werk naar het zelfportret van Vincent van Gogh-met grijze hoed. ( ook binnen deze groep te zien) Dat pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.

"Hello"

2015

"Van Gogh met grijze hoed"

2015

Gemaakt in 2015, het jaar waarin Van Gogh's 125ste sterfdag wereldwijd werd herdacht. Ik heb ervoor gekozen om de figuur in matte steentjes uit te voeren en de achtergrond in glans. Hiermee gaf ik het contrast weer tussen Vincents persoonlijkheid en de wervelde glamour rondom deze fantastische kunstenaar in de wereld van nu.

Van Gogh met grijze hoed

2015

Dit pixelmozaïek bestaat uit 6.336 pixels. Tezamen met het 4-luik "Explosie" 59.236 pixels. Precies het aantal dagen van de geboortedag van Vincent van Gogh en de onthulling van het portret op 5 juni 2015. De gedachte was dat al die pixels staan voor de duizenden die Van Gogh met zijn werk heeft geïnspireerd.   

Zitgroep in Mozaïek

2015

Een 4 meter lange bank en 5 poefs in gerecycled antiek keramiek van Emaux de Briare. Op de buitenkant van de bank is een bewerking in mozaïek gemaakt naar "Herinnering aan de tuin van Etten" van Vincent van Gogh. Aan de binnenzijde van de bank is de kleuren-verhaallijn van het schilderij waarover Vincent van Gogh schrijft in een brief aan zijn zus Willemijn abstract weergegeven. De zitgroep is een plek om met leerlingen te reflecteren op Kunst, voor buitenlessen in het algemeen en het is tevens een ontmoetingsplek voor wijkbewoners.    

"Angry2'

2013

Werk gemaakt voor de centrale expositie voor Kunstroute Etten-Leur in 2013.  Het werk is een vertaling van "Anger" van Petra Verlooij, een Siberische tijger in Acrylverf

"OAZE"

2013

Dit mozaïek staat voor een leven in ontvankelijkheid, met aandacht, zorg en in eenvoud.

"Smile"

2011

Luistertip: Love Will Always Heal Your Heart - Asher Quinn

"Totem"

2011