De wandmozaïeken van Mozaïek Atelier Rondomvormen zijn ook beschikbaar in de vorm van Kunstuitleen en Kunstkoop

 

Er zijn 4 mogelijkheden.

Huren

U betaalt u slechts 1,2% van de waarde van het wandmozaïek per maand. Bij huren heeft u de laagste maandlasten, maar bouwt u geen spaartegoed op. U huurt minimaal voor 12 maanden, maandelijks verlengbaar tot wederopzegging. Bij verkoop van een werk wordt een opzegtermijn van 3 maanden gehanteerd. 

Huur/Sparen

Bij huur/sparen betaalt u slechts 3% van de waarde van de collectie per maand, waarvan u automatisch 2% spaart voor de aanschaf van andere (kleinere) werken. U huurt minimaal voor 12 maanden, maandelijks verlengbaar tot wederopzegging. Bij verkoop van een werk wordt een opzegtermijn van 3 maanden gehanteerd. (tenzij onderling anders overeen te komen)

Operational lease

De uitkomst voor ondernemers: lease uw kunst. U betaalt 80% van de waarde van de collectie in 36-60 maandelijkse termijnen. Voor het resterende bedrag kunt u de werken kopen. Op deze manier worden de maandlasten als kosten geboekt, en wordt privé overname van het werk zeer aantrekkelijk. 3 maanden voor beïndiging van de leaseperiode wordt besloten tot het al dan niet aanschaffen van het werk.

Kunstkoop

Besluit u direct tot aankoop, dat kan natuurlijk ook. Wilt u de kosten van aanschaf spreiden? Ook dat is mogelijk door 1/2 van de verkoopprijs direct te voldoen.  De ander helft wordt in overleg verdeeld over 12, 24 of 36 termijnen.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Graag tot ziens, Irene Hemelaar