De wandmozaïeken van Mozaïek Atelier Rondomvormen zijn beschikbaar in de vorm van Kunstuitleen.

 

 

 

Er zijn 3 mogelijkheden.

Huren

U betaalt u slechts 1,2% van de waarde van het wandmozaïek per maand. Bij huren heeft u de laagste maandlasten, maar bouwt u geen spaartegoed op. U huurt minimaal voor 6 maanden, maandelijks verlengbaar tot wederopzegging. Bij verkoop van een werk wordt een opzegtermijn van 3 maanden gehanteerd. 

Huur/Sparen

Bij huur/sparen betaalt u slechts 3% van de waarde van de collectie per maand, waarvan u automatisch 2% spaart voor de aanschaf van andere (kleinere) werken. U huurt minimaal voor 6 maanden, maandelijks verlengbaar tot wederopzegging. Bij verkoop van een werk wordt een opzegtermijn van 3 maanden gehanteerd. (tenzij onderling anders overeen te komen)

Operational lease

De uitkomst voor ondernemers: lease uw kunst. U betaalt 80% van de waarde van de collectie in 36-60 maandelijkse termijnen. Voor het resterende bedrag kunt u de werken kopen. Op deze manier worden de maandlasten als kosten geboekt, en wordt privé overname van het werk zeer aantrekkelijk. 3 maanden voor beïndiging van de leaseperiode wordt besloten tot het al dan niet aanschaffen van het werk.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Graag tot ziens, Irene Hemelaar