Irene Hemelaar. Geboren in Rucphen,1966. Autodidact.

Geleid door mijn passie voor creëren, kleur en vorm werd ik in 2009 gepakt door de discipline mozaïek. Na een zoektocht in materialen en opbouwen van vaardigheden, kan ik nu vrijer werken en houd ik mijzelf voornamelijk bezig met hand geknipte mozaïeken en pixelmozaïeken in voornamelijk (gerecycled) keramiek en glas. Soms naar voorbeeld, soms naar aanleiding van eigen werk met ecoline of pastel. Dan weer vanuit een thema.

In 2013 starte ik met mijn eigen Mozaïek Atelier "Rondomvormen" in centrum Etten-Leur, gaf ik er workshops en oefende ik verder met mijn vaardigheden en expressie in mozaïek.

Tegenwoordig werk ik er aan opdrachten of mijn eigen werk. De (groeps)workshops  en teambuildingworkshops in mozaïek geef ik op een andere of uw eigen locatie. Daarnaast (bege)leid ik ook mozaïekprojecten voor organisaties.

INLOOP OPEN ATELIER

Wanneer de poort open is en het bord buitenstaat kun je binnenlopen in het Atelier en ben ik zelf ook aan het werk. Je bent van harte welkom voor informatie over groepsworkshops, Opdrachten, Kunstuitleen of (opdracht tot) een origineel mozaïekcadeau. Of om gewoon eens een kijkje te nemen naar mijn eigen werk of het assortiment. 

Natuurlijk kun je ook bellen voor een afspraak. 06-39687346

Daarnaast is het atelier geopend tijdens de Open Atelier Route Etten-Leur; het 3de weekend van september vrij-za-zo van 10:00 - 17:00

Interesse in een opdracht, (groeps)workshop of vakantiecursus? Voor uitgebreide informatie verwijs ik u graag naar mijn andere website : www.rondomvormen.nl